Museumnacht Amsterdam 2012

Zet ‘m in je agenda. Op zaterdag 3 november is het tijd voor al weer de dertiende Museumnacht Amsterdam. Met maar liefst 50 deelnemende musea en culturele instellingen wordt de Museumnacht in Amsterdam groter dan ooit. Wij reizen dit jaar af naar stadsdeel Noord voor de officiële opening in het spectaculaire gebouw van EYE, wat eerder dit jaar haar deuren opende voor het publiek.

Groentje? Op de museumnacht kun je zowel bekende als minder bekende musea van Amsterdam ontdekken; van het Rijksmuseum en het Pianola Museum tot het Amsterdam Tattoo Museum en De Nieuwe Kerk. Van 19.00 tot 02.00 uur heb je de keuze uit een gevarieerd programma van onder meer muziek, mode, film en entertainment. Naast ontspanning met een drankje en een hapje is er ook mogelijkheid tot verdieping met bijvoorbeeld rondleidingen, lezingen door de conservators en een voorproefje van nieuwe aanwinsten of tentoonstellingen.

De laatste jaren was de Museumnacht ruim van tevoren uitverkocht. Door het gestegen aantal deelnemende musea dit jaar, kunnen wij met trots een recordaantal van 27.500 kaarten aanbieden. Voorkom dat je dadelijk zit te F5-en en zorg dat je er op tijd bij bent zodat ook jij samen met je vrienden de kans krijgt de musea van Amsterdam bij nacht te ontdekken

Datum:
3 november 2012

Tags

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0