Oneindig Noord Holland

Oneindig Noord-Holland is een alsmaar groeiend platform van verhalen over het rijke verleden van Noord-Holland. Geschreven verhalen, maar ook beelden, video’s en geluidsfragmenten. Oneindig Noord-Holland verbindt verhalen achter gebeurtenissen in de geschiedenis, mensen, plekken en monumenten, met collecties van musea, archieven en culturele instellingen. Oneindig Noord-Holland brengt het rijke verleden van Noord-Holland tot leven en slaat een brug tussen vroeger en nu.

Voor en door iedereen

Iedereen kan op zijn of haar manier door de wereld van Oneindig Noord-Holland trekken. Je kunt verhalen lezen, beelden bekijken, van de ene naar de andere streek springen, sprongen maken in de tijd, en ga zo maar door. Én je kunt de wereld van Oneindig Noord-Holland oneindig vergroten. Door zelf verhalen, beelden, video’s en geluidsfragmenten toe te voegen. Of door te reageren op de toevoegingen van anderen. Zo wordt Oneindig Noord-Holland steeds rijker en interessanter.

Oneindig veel inspiratie

Oneindig Noord-Holland stilt de honger van nieuwsgierigen en biedt inspiratie. Bijvoorbeeld voor spreekbeurten en studie. Ook kan het een mooie voedingsbodem zijn voor familiekronieken of straat- en buurtprojecten. Of een uitnodiging om in de echte wereld verder te ontdekken. Bijvoorbeeld door een fietsroute te maken of een museum te bezoeken. Oneindig Noord-Holland biedt oneindig veel mogelijkheden.

Type organisatie

Tags

Reageren