Chocinella Chocoladeproeverijen

Alles over chocolade, chocoladeproeverijen. Bij Chocinella bent u aan het goede adres.  Chocolade expert Nolda Straatman kan u er niet alleen alles over vertellen, maar laat u chocolade echt beleven. Want u zult ontdekken: 'De ene chocolade is de andere niet'

Met de oprichting van Chocinella in maart 2014 maakte Nolda Straatman na uitgebreid proeven en het volgen van de opleiding 'Chocolate making from the bean' van Ecole Chocolat van haar hobby haar beroep. Chocolade is net als wijn en koffie, namelijk niet zomaar een lekker levens- en genotsmiddel. Er gaat veel meer schuil achter dit godenspijs uit de tropen en er valt zoveel meer te beleven.

Over wijn, zijn smaken, geuren en afdronk wordt veel geschreven en elk echt goed restaurant heeft een sommelier in dienst. Ook een cultuur rond koffie en thee is sterk in opmars met wedstrijden voor barista’s, verschillende malingen en high teas. Maar stel je eens voor chocoladeproeverijen, speciale excursies langs grote chocolatiers, speciale chocoladereizen en een chocoladekenner in elk restaurant, die je adviseert welk chocoladedessert de beste afsluiting vormt van je diner. Een echte chocoladecultuur, dat is waar Chocinella voor staat.

Tijdens speciale chocoladeproeverijen (vgl. wijnproeverijen) leert Nolda je chocoladeproeven en smaak beleven. Natuurlijk zijn de geproefde chocolades ook verkrijgbaar. Chocoladeproeverijen of lezingen over chocolade zijn ook een leuk idee voor verenigingen of bedrijfsuitjes.

Zie voor de mogelijkheden:http://www.chocinella.nl/Chocoladeproeverijen/

In overleg kan ook een themaproeverij worden aangevraagd rond een speciale gebeurtenis, tentoonstelling of feestdag. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op via info@chocinella.nl

Type organisatie

Telefoonnummer

06-10646940

E-mailadres

info@chocinella.nl

Openingstijden

Op afspraak.

Tags

Reageren