Restaurant LEO’S International Flavors viert eenjarig bestaan met tientallen naamgenoten

Restaurant LEO’S International Flavors viert eenjarig bestaan met tientallen naamgenoten

Restaurant LEO’S International Flavors viert eenjarig bestaan met tientallen naamgenoten. Chef Sido de Brabander ontwikkelt nieuw menu met internationaal keukenteam.

LEO’S International Flavors, een restaurantconcept waar gerechten worden geserveerd die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld, bestaat 1 jaar. Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan, zijn alle in januari jarige ‘Leo’s’ uit de buurt uitgenodigd om te dineren in het gelijknamige restaurant.

Japan, Korea, Zweden en Israël

Tijdens de eerste verjaardag werd een speciaal 4-gangen tasting menu geserveerd bestaande uit alle top gerechten van het afgelopen jaar. Zoals Beef Tataki uit Japan, Sticky Chicken uit Korea, Gravad Lax uit Zweden en Falafel uit Israël.

In aanloop naar het eenjarig bestaan heeft het keukenteam van LEO’S International Flavors onder leiding van Sido de Brabander een nieuw menu ontwikkeld. De nieuwe menukaart staat wederom vol met authentieke gerechten van over de hele wereld die allen gedeeld kunnen worden. LEO’S International Flavors is dagelijks geopend van 12:00 tot 21:30 uur.

Evert Vollebregt en Lyly Armstrong mochten een kijkje nemen bij dit culinaire feest. Daarvan maakten zij dit verslag. 

https://haagsedingen.nl/
https://www.leonardo-hotels.com/LEOS-international-flavors-denhaag

Datum:
2 februari 2023

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0