Kerstconcert Sopraan-harpduo Feliciana

Sopraan Frederique Klooster & harpiste Esther Jansen hebben een muzikaal programma samengesteld.  Het duo brengt in de historische stijlkamers van het museum Nederlandse, Engelse, Franse en Italiaanse Kerstliederen ten gehore. Daarnaast bevat het concert liederen van Loreena Mc Kennit en harp solostukken van Nicolai Tchaikovsky, Rimsky -Korsakov, J.S. Bach, Marcel Tournier. Frederique Klooster &  Esther Jansen dragen jurken van de ontwerper Dennis Diem.

 

Voorafgaand aan het concert is er een rondleiding door de tentoonstelling Royal Bags en de vaste presentatie van Tassenmuseum Hendrikje. Na afloop van het concert is het Museumcafé geopend voor een drankje.

 

Houd je van vrolijke Christmas Carols en ben je benieuwd hoe Tchaikovsky op de harp klinkt? Koop dan direct je tickets online. Alvast in de concertstemming komen? Bekijk dan hier het filmpje van een eerder concert .

 

Datum en tijd: zondag 18 december van 19 uur tot 22 uur. Het concert vindt plaats van 20.30-21.30 uur. Het museum en café zijn geopend van 18.30 uur. Rondleidingen gaan van start vanaf 19.15 uur.

 

Prijs: € 29,50 inclusief welkomstdrankje en Kerstborrel na afloop, entreemuseum (inclusief toeslag Royal Bags) /   € 22,50,- voor Museumkaarthouders

Koop de tickets op onze website!

Datum:
18 december 2016
Points of interest:
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0