Haagse Hits – artiesten van nu bouwen een ouderwets goed Haags feest! | Amare Den Haag

Haagse Hits – artiesten van nu bouwen een ouderwets goed Haags feest! | Amare Den Haag

De eerste editie, bij de opening van Amare in 2021, was een doorslaand succes. Op zaterdag 9 maart 2024 komt Amare terug met de tweede editie van Haagse Hits! Haagse artiesten Tim Akkerman, Mula B, Pat Smith, en Emmaly Brown zingen elkaars grootste hits en die van hun stadsgenoten.

Zij spelen samen met een groot symfonisch orkest dat bestaat uit studenten van het Koninklijk Conservatorium, onder leiding van dirigent Sam Wellers.

Haagse Hits is een productie van Amare in samenwerking met Koninklijk Conservatorium & PAARD. Arrangeur en componist Martin Fondse vangt zowel oude als nieuwe hits van Haagse bodem in overrompelende orkestrale arrangementen voor de solisten van de avond: Tim Akkerman, Mula B, Pat Smith, en Emmaly Brown. Samen bouwen zij een waanzinnig feestje.

Tim Akkerman

Tim Akkerman werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band DI-RECT en ging na 10 jaar verder als soloartiest. Zijn muzikale carrière wordt gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstapjes en een veelvoud aan liedjes en live shows in binnen- en buitenland! Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Mula B

De Haagse multi-platina award-winnende rapper Mula B, alias Mula Moes, is één van de grondleggers van de hedendaagse trapmuziek (een subgenre van hiphop) in Europa. Hij is onmisbaar in de hitlijsten van Spotify en heeft miljoenen views op YouTube met zijn hits zoals Domme Jongens, D2 en het onvergetelijke Meesterplusser.

Pat Smith

Pat Smith is zanger, songwriter en producer. Hij is ook de frontman van de Haagse band Splendid en bracht in 2015 zijn eerste solowerk uit. Bovendien is Pat Smith de nachtburgemeester van Den Haag. Via zijn muziek deelt hij zijn kijk op de wereld met zijn publiek. 

Emmaly Brown

Met haar krachtige stem en unieke uitstraling bereikte Emmaly Brown de finale van The Voice of Holland in 2014. Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten. Ze is thuis in elk genre. Tijdens de vorige editie van Haagse Hits zong ze de sterren van de hemel, met zowel rockende hits als dromerige ballads.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.amare.nl/haagsehits

https://www.amare.nl/nl

Datum:
9 maart 2024
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0