Designroute Haagse Helden

Vanessa Kervezee van Roomwit Styling en Ontwerp organiseert op 27 november in het Haagse Zeeheldenkwartier in samenwerking met Panorama Mesdag een Designroute. Hieronder de aankondiging van Vanessa Kervezee.

Het Haagse Zeeheldenkwartier heeft en fantastisch aanbod aan musea, designwinkels, architectuur, historie, vintage &curiosa en culinaire hotspots. De perfecte plek voor een dag vol inspiratie.

Op 27 november organiseer ik een DESIGNROUTE in samenwerking met museum Panorama Mesdag. Ga mee en bezoek verschillende TOPLOCATIES door het Zeeheldenkwartier en ontmoet de Haagse Helden die deze wijk zo bijzonder maken.

Wat kun je verwachten? Met een WANDELING door het Zeeheldenkwartier wil ik laten zien hoeveel deze wijk te bieden heeft. Zo bezoeken we museum Panorama Mesdag en de tentoonstelling ‘New Horizons’ van Bruno van den Elshout. Een UNIEKE KANS, want de kunstenaar zelf komt ons een rondleiding geven! We gaan op de koffie bij een architect, bezoeken de winnaar van de ‘Zeehelden Food Award 2014’, kijken naar nieuw Scandinavisch design en komen ogen te kort in de winkel van de 2 meest vindingrijke en creatieve zusjes van de buurt. En waar doen echte Zeehelden op donderdag eigenlijk hun boodschappen?

Er zal een HEERLIJKE LUNCH voor ieder klaarstaan en ook onderweg wordt aan de smaakpapillen gedacht. Na afloop van de route is er de mogelijkheid om een afsluitend drankje te drinken, of ga shoppen bij al die leuke winkels die we onderweg hebben gezien!

DESIGNROUTE HAAGSE HELDEN

27 november 2014

10.00 – 15.30 uur

Prijs: 39,50 euro p.p. (incl. btw)

Inbegrepen in de prijs: koffie met zoets, toegang museum Panorama Mesdag, alle rondleidingen, passende lunch, en heel veel inspiratie.

Het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

GA JE MEE?

Klik op: inschrijving en meld je aan met:
- naam deelnemer
- bedrijfsnaam + factuuradres (indien van toepassing)
- telefoonnummer en email-adres
- Museumjaarkaart ja / nee

Voor vragen graag mailen: mailme@roomwit.nl

Na inschrijving stuur ik alle benodigde informatie (ook over de betaling en routebeschrijving). De inschrijving is definitief wanneer de betaling voor 27 november door mij is ontvangen. De inspiratieroute vindt doorgang bij een minimaalaantal deelnemers van 8. Er zijn maximaal 30 plaatsen.

Volg mij op facebook voor nieuws.

Tags

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0